
Cum?
Ce?
De ce?
Te invităm într-un loc magic, alături de alți copii ca tine, să descoperim lumea, să învățăm prin joacă tot felul de lucruri interesante, să deslușim misterele, să călătorim în poveștile pe care le gândim împreună și să ne facem noi prieteni în această experiență minunată.
“Eu sunt Nao. Sunt un băiețel curajos și liber în tot ceea ce fac, iar asta mă face să simt bucurie zi de zi. Am încredere în viitor, știu ce vreau, iar când nu prea știu, sunt curios și cu multă perseverență explorez. Am deja câteva pasiuni, mă bucură interacțiunile cu oamenii de bine, mă liniștește mult natura și sunt prietenul animalelor – cred că și ele simt asta.”

„El e tigrișorul Leo, prietenul meu magic. E magic pentru că el este parte din creativitatea mea. Abia aștept să-ți fac cunoștință cu el. Și tu te poți împrieteni cu creativitatea ta. Și de fiecare dată când ai nevoie, o chemi și împreună veți reuși să faceți lucruri senzaționale. E minunat să îți poți explora imaginația și lumea cu resursele interioare.”


Cum?
La Atelierele lui Nao va fi întotdeauna mai important procesul de exprimare a sinelui pe care fiecare copil îl are decât arta sau exprimarea în sine. Pentru aceasta, suntem atenți la dezvoltarea gândirii critice, creative și colaborative și conectarea emoțională în tot acest proces.

Gândire critică
abilități de a identifica probleme și posibile soluții pentru acestea

Gândire creativă
abilități inovatoare de a explora și dezvolta propria creativitate

Gândire colaborativă
abilități de a asculta și încapsula cu atenție ideile celuilalt într-un concept
Există diferite etape ale creativității în viața unui copil, așa cum un copil poate fi în diferite etape de dezvoltare. Noi ținem cont de asta și avem grijă ca fiecare atelier de creativitate să fie construit astfel încât nevoile și interesele copilului tău să fie acoperite. De asemenea, locurile sunt limitate, tocmai pentru a ne putea dedica atenția fiecărui copil.
Ce?
Vom învăța despre procesul de creație, ce ne împiedică, uneori, într-un astfel de proces, cum să mergem mai departe, despre ce înseamnă să fie prezenți în timpul jocului, despre concentrare, răbdare, atenție și recunoștință. Și, mai ales, ne vom distra împreună.
Activitățile
din timpul atelierelor
Arta vizuală
Arta conceptuală
Mișcarea creativă
Sunetul creativ
Teatrul creativ
Scrierea creativă
De ce e bine
pentru cei mici?
Creativitatea și atenția față de aceasta este, de fapt, o grijă față de sine și față de resursele interioare la care un copil poate reveni oricând simte nevoia de exprimare a unui gând sau a unei emoții, indiferent de momentele vieții în care se va întâmpla asta – în contextele de educație formală, în viața profesională din viitor sau în contexte sociale și interpersonale.
De ce e bine
pentru părinții celor mici
Cel mic va învăța să călătorească prin lumea lui interioară dincolo de cuvinte, descoperind o identitate a creativității sale, a modului său unic de a vedea și interpreta lumea. Această călătorie îi va aduce un sentiment de apropiere de sine și, implicit, liniște, încredere și curaj. Iar asta se va reflecta și în comunicarea cu părinții.